Jeff Carrell: een wijnmaker als geen ander. Te ontdekken op vinatis.com.

des vins pour la vie

Ik wil u graag kennis laten maken met een reeks wijnen die allemaal even origineel zijn, met een uniek etiket en betaalbaar: eenvoudige maar niet simplistische wijnen

Mensen die bekend zijn met de wijnen van Jeff Carrel weten dat ze ‘heerlijk smaken, en dat is het belangrijkste. Kom binnen in een andere wereld van wijn: drinkklare wijnen.

Een selectie uit het aanbod van: http://vinatis.com

Pas Vu Pas Pris 2022 Bio by Jeff Carrel

Een chardonnay vol zongerijpt fruit uit de Roussillon. Toetsen van rijpe peer met een vleugje hazelnootboter. Een droge en fruitige wijn om te drinken van het aperitief tot bij schaaldieren.

http://vinatis.com: € 9,90

Morillon blanc 2022 by Jeff Carrel

De Morillon is gemaakt van chardonnay, maar met wat een originaliteit! Een cuvée gemaakt van edelrot-druiven en gevinifieerd in een droge stijl. Rijpe aroma’s, geroosterde toetsen en een gebalanceerde, ronde en volle afdronk. Een wijn die perfect past bij gevogelte met champignon.

http://vinatis.com: € 11,50

Les Darons 2022 by Jeff Carrel Languedoc

Les Darons (dialect voor de vaders) draagt zijn naam terecht. 75% grenache, 5% carignan, 20% syrah van oude wijnstokken op kalkhoudende kleigrond. Een wijn gedomineerd door de rondheid van de grenache en toetsen van zwarte kers en viooltjes. Een verleidelijke wijn voor huisgemaakte gerechten, charcuterie, kazen en gewoon voor het plezier.

http://vinatis.com: € 9,10

À Vue de Nez (sans soufre) 2021 by Jeff Carrel Bio

Een wijn die wordt gepromoot als ‘zonder zwavel’, met een neus die doet denken aan gistende druivensap en bosbessensaus. Een ronde, evenwichtige wijn met een krijtachtige afdronk van de cabernet. Zeer (misschien te) drinkbaar, lekker koel op ongeveer 15°C bij een lekker stuk rood vlees.

http://vinatis.com: € 9,90

Standaardlevering en afhaalpunt € 6 voor België.

Jacques Giers